Настани
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Награди и признанија за „Етно Село Тимчевски“

Етно Село „Тимчевски“ во своето долгогодишно работење има учествувано на голем број настани и натпревари каде има забележано значителни резултати. Квалитетот на нашата работа веднаш се приметува а тоа придонесува секогаш да бидеме рангирани меѓу најдобрите. Во продолжение прегледајте ги нашите награди.

 

Златен Медал за Квалитет на „Етно Село Тимчевски“

Златен медал на Новосадски Саем 2016На 49-от Меѓународен саем за туризам во Нови Сад во категоријата за промоција на специфични туристички понуди ”Етно село Тимчевски” – Куманово го доби Златниот медал за квалитет на услугата во категоријата - Етно туризам.

Повеќе: Златен Медал за Квалитет на „Етно Село Тимчевски“

21ви Форум на Светската организација за ловство (CIC)

Ресторанот „Етно Село Тимчевски“ на ден 26.02.2020 година беше горд домаќин на претставници на светската ловечка организација. Нашиот комплекс организираше топол прием и одлични услови за реализација на активноста „21ви Форум на Светската организација за ловство“ за Централна и Источна Европа. Покрај одличните услови за работа гостите уживаа и во прекрасните кулинарски способности на нашите мајстори.

Повеќе: 21ви Форум на Светската организација за ловство (CIC)

Етно село Тимчевски ја прослави првата десетка

Првите десет години популарното Етно село Тимчевски ги положи со -десетка! Вчера, во преубавиот комплекс Тимчевски, во присуство на гости, соработници, во свечена, на моменти- емотивна атмосфера, се одбележа празникот на Етно село Тимчевски: се доделија награди и благодарници за драги и важни луѓе, за сите што се вложиле, оставиле трага и свој белег во ресторанот.

Повеќе: Етно село Тимчевски ја прослави првата десетка