Настани во „Етно Село“
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

21ви Форум на Светската организација за ловство (CIC)

Ресторанот „Етно Село Тимчевски“ на ден 26.02.2020 година беше горд домаќин на претставници на светската ловечка организација. Нашиот комплекс организираше топол прием и одлични услови за реализација на активноста „21ви Форум на Светската организација за ловство“ за Централна и Источна Европа. Покрај одличните услови за работа гостите уживаа и во прекрасните кулинарски способности на нашите мајстори.

Повеќе: 21ви Форум на Светската организација за ловство (CIC)

Етно село Тимчевски ја прослави првата десетка

Првите десет години популарното Етно село Тимчевски ги положи со -десетка! Вчера, во преубавиот комплекс Тимчевски, во присуство на гости, соработници, во свечена, на моменти- емотивна атмосфера, се одбележа празникот на Етно село Тимчевски: се доделија награди и благодарници за драги и важни луѓе, за сите што се вложиле, оставиле трага и свој белег во ресторанот.

Повеќе: Етно село Тимчевски ја прослави првата десетка

Ексклузивно за вашата свадба! „ЕТНО ГАРДЕН“ во „Етно Село Тимчевски“!

Најнова понуда од „Етно Село Тимчевски“ за организација на свадби во прекрасен природен амбинет. Салон за прослави (летна бавча) „ЕТНО ГАРДЕН“.

Повеќе: Ексклузивно за вашата свадба! „ЕТНО ГАРДЕН“ во „Етно Село Тимчевски“!

Детски ликовен камп „АСНОМ“ 2017

Традиционално и оваа година во комплексот „Етно Село“ во период од 19 до 22 јуни се одржа седмиот по ред Детски ликовен камп „АСНОМ“. Учество во летниот камп земаа ученици од сите основни училишта и Центарот за лица со интелектуална попреченост „Порака Наша“.

Повеќе: Детски ликовен камп „АСНОМ“ 2017