Награди и признанија
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Награди и признанија за „Етно Село Тимчевски“

Етно Село „Тимчевски“ во своето долгогодишно работење има учествувано на голем број настани и натпревари каде има забележано значителни резултати. Квалитетот на нашата работа веднаш се приметува а тоа придонесува секогаш да бидеме рангирани меѓу најдобрите. Во продолжение прегледајте ги нашите награди.

 

Златен Медал за Квалитет на „Етно Село Тимчевски“

Златен медал на Новосадски Саем 2016На 49-от Меѓународен саем за туризам во Нови Сад во категоријата за промоција на специфични туристички понуди ”Етно село Тимчевски” – Куманово го доби Златниот медал за квалитет на услугата во категоријата - Етно туризам.

Повеќе: Златен Медал за Квалитет на „Етно Село Тимчевски“