Ценовник - Хотел
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Ценовник - Хотел

Почнувајки од 01.09.2019 за услугите во хотелот важат следните цени:

Недела до Петок/Sunday to Friday

 • Ноќевање за едно лице без појадок .............................25€.
 • Single room for one person without breakfast..................25€.
 • Ноќевање за две лица во соба без појадок .................36€.
 • Double room for two-person without breakfast.................36€.
 • Ноќевање за две лица во апартман без појадок .........50€.
 • Suite for two-person without breakfast.............................50€.
 • Доплата за едно лице на помошно легло ....................10€.
 • Extra bed for one person..................................................10€.

 

Сабота и државни празници/Saturday and state holidays

 • Ноќевање за едно лице без појадок ............................30€.
 • Single room for one person without breakfast.................30€.
 • Ноќевање за две лица во соба без појадок ................42€.
 • Double room for two-person without breakfast................42€
 • Ноќевање за две лица во апартман без појадок ........60€.
 • Suite for two-person without breakfast............................60€
 • Доплата за едно лице на помошно легло ...................12€.
 • Extra bed for one person.................................................12€.

 

** ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО / PRICE DOES NOT INCLUDE:

 • Такса за престој / Tourist tax.........................1€ 
 • Појадок / Breakfast........................................3€ 

 

За деца / For Kids:

 • 0-6 години/years -бесплатно/free
 • 7-13,99 години/years -половина од цената/half price
 • 14+ години/years -стандардна цена/full price 

 

Услови за користење на хотелско сместување

 • Пријавување во соба/Check In -од/after 13.00h.
 • Одјавување од соба/Check Out -до/until 11.00h.

 

 • Доплата за задржување во соба после 11.00h (доколку нема следна резервација)  2,5€ од час.
 • Additional payment for keeping the room after 11.00h (if there are no reservations, 2,5€ per hour)

 

 • Ручек или вечера по мени на ден 5€.
 • Lunch or Dinner by menu per day 5€.

 

 • За организирани групи, туристички агенции и сл., цената е променлива по договор (во зависност од потребите: колку лица, колку ноќевања и сл.)
 • For organized groups, travel agencies, the price can be modified (depending on the number of people and nights staying)

 

 • СИТЕ СОБИ СЕ СО СОПСТВЕНА БАЊА, КЛИМАТИЗИРАНИ И ОПРЕМЕНИ СО ДИГИТАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА И БЕСПЛАТЕН ИНТЕРНЕ!!!
 • All rooms are equipped with own bath, climatized, free wi-fi and a TV.

 

Корисникот на услугата може во секој момент да се откаже од услугата и тоа треба да го направи во писмена форма. Датумот на писмениот отказ претставува основа за пресметка и наплата на отказните трошоци (во однос на основната цена на аранжманот), според следната скала:

 • откажување пред 30 дена се плаќа 30% од вкупната цена
 • откажување пред 15 дена се плаќа 50% од вкупната цена
 • откажување пред 7 дена се плаќа 70% од вкупната цена
 • откажување пред 3 дена се плаќа 90% од вкупната цена

 

For canceling the reservation in:

 • 30 days – 30% payment
 • 15 days – 50% payment
 • 7 days – 70% payment
 • 3 days – 90% payment

 

КОНГРЕСНИ САЛИ (изнајмување)

CONGRESS HALLS (rent)

 • Мала сала со капацитет од 60 места......................1000 ден. / 1 час.
 • Small hall with a capacity of 60 seats........................           
 • Голема сала со капацитет од 200 места..................2000 ден. / 1 час.
 • Big hall with a capacity of 200 seats..........................

 

 • ** Салите се климатизирани!
 •    The halls are air conditioned.
 • ** Потребната опрема може да ја изнајмиме за вашите потреби бидејќи ја немаме во наша сопственост.
 •   We can rent the gear you need for your purposes because we don’t own it.

 

Ви посакуваме пријатен престој во комплексот!!!

We wish you a pleasant stay in the complex !!!

Pin It