Солена соба
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Солена соба

Секојдневието и брзиот начин на живот ни наметнува разни вируси, алергии, па дури и хронични заболувања. Единственото природно и енергетско чистење кое Ви го препорачуваме е солената соба.

Позитивните ефекти од користењето на истата се многубројни, меѓу нив најзначани се следниве:

  • 40 мин. третман во солената соба заменува 4 дена поминати на море
  • Третманот во солената соба ја подобрува психофизичката стабилност
  • Го зајакнува имунитетот
  • Помага кај бронхијални заболувања
  • Најдобра инхалација за деца со хронична бронхопневмонија
Pin It