Сауна
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Сауна

Зошто да избереме сауна? Затоа што сауната има позитивен релакс ефект, со самиот допир на телото со дрвото во сауната се зголемува Вашата психофизичка активност и се намалува напнатоста и уморот. Луѓето со векови уживаат во благодетите на сауна или туширање со врел воздух. Температурата во сауните се движи од 70 – 80’ а влажноста од 20-30%.  

Придобивките од посета на сауна се големи и тоа:

  • Јакнење на имунитет
  • Детоксикација на организмот
  • Отклонување на ревматски болки
  • Голем успех кај проблем со астма и бронхитис
  • Прекрасна кожа
  • Брзо опоравување од напорен и стресен ден
Pin It