Парна бања
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Парна бања

  • Температура од 40℃ и влажност од 100 % е совршен третман за сите кои не можат да престојуваат во сауна, бидејќи Вашето тело постепено се загрева и во парната бања
  • Ја освежува Вашата кожа
  • Се препорачува на сите кои имаат проблем со дишните патишта, со циркулација и висок крвен притисок
Pin It