Ресторан летна бавча
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Ресторан - летна бавча

Летната бавча на Комплексот Етно Село на своите гости им овозможува пријатна и опуштена атмосфера.

Ресторанскиот дел ќе ве одушеви, нашата кујна ќе ви понуди незаборавна перспектива на македонските традиционални специјалитети.

 

Pin It